Habitat Sant Joan les Fonts SL

 

DISSOLUCIÓ DE LA SOCIETAT MERCANTIL D'HABITAT SANT JOAN LES FONTS S.L.  

En data 14 de Març de 2016, el Ple de la Corporació Municipal de l'Ajuntament de Sant Joan Les Fonts, en funcions de Junta General extraordinària de socis de la Societat Mercantil Habitat Sant Joan Les Fonts S.L., es va aprovar per majoria absoluta la dissolució de la societat mercantil de capital íntegrament municipal anomenada HABITAT SANT JOAN LES FONTS S.L i el cessament de tots i cadascun dels Administradors que integren el Consell d'Administració.


En data 12 de Desembre de 2016, el Ple de la Corporació Municipal de l'Ajuntament de Sant Joan Les Fonts, en funcions de Junta General extraordinària de socis de la Societat Mercantil Habitat Sant Joan Les Fonts S.L., es va aprovar per majoria absoluta es va requerir els liquidadors per tal que atorguessin escriptura pública d’extinció de la Societat Anònima amb les manifestacions previstes a l’art. 395.1 del Reial Decret Legislatiu 1/2010, de 2 de juliol, pel qual s’aprova el Text Refós de la Llei de Societats de Capital, a la qual s’incorporaran el balanç final de liquidació i la relació dels socis, que en aquest cas és l’Ajuntament exclusivament.

L’escriptura pública d’extinció s’ha inscrit al Registre Mercantil en data 24/01/2017 tal com s’expressa en el document adjunt, amb la qual cosa la Societat municipal HABITAT SANT JOAN LES FONTS S.L queda definitivament extingida.

Per descarregar la inscripció registral clica aquí PDF

 

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto