Silvia Pagès i Serarols

Em dic Sílvia Pagès Serarols i vaig néixer el 3 de juliol del 1987 a la Canya. La meva infantesa ha estat molt vinculada al poble, ja que des de ben petita vaig començar anar a la llar d’infants Diví Pastor i després vaig ser alumne de l’Escola Castanyer fins que em va tocar anar a l’Institut Montsacopa d’Olot juntament amb les meves companyes de classe.

Des de molt petita vaig començar a nedar amb el C.P. Santjoanenc, esport que vaig practicar fins els 17 anys. Aquest fet va fer que em passes tots els estiu a la piscina de Sant Joan, ja fos entrenant o passant l’estona amb les amigues i amics del club.

De més gran vaig començar a treballar al Casal d’estiu de monitora, fent cursets de natació a les més petites i també a adults, i algunes vegades de socorrista.

La meva vida tan vinculada al poble es va refredar i es va complicar quan vaig anar estudiar a Barcelona, ja que passava les setmanes a la capital catalana i tan sols venia a passar els caps de setmana a casa, a la Canya.

 

He estudiat arquitectura a l ‘Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès (UPC), durant els anys d’estudiant vaig estar 3 mesos fent practiques al despatx d’arquitectura HOLER a Tampico (Mèxic) i un any d’Erasmus a l’Università degli Studi di Firenze a Florència (Itàlia).

Actualment treballo a ARQ Aplicacions i Projectes d’Arquitectura, S.L.P.

 

Des de l’adolescència que estic implicada en els moviments socials i participant d’associacions de la comarca. Vaig començar formant part de l’Associació Sociocultural la GREDA, de la qual n’he format part fins el 2014. Amb ella, vam obrir l’Ateneu Popular 217, espai autogestionat i de socialització de diferents col·lectius i associacions comarcals. Amb les companyes del col·lectiu hem organitzat calçotades populars (enguany es va celebrar la dotzena), carnestoltes al carrer, diades de cultura popular, la barraca per Festes del Tura juntament a una pila d’activitats encabides dins les festes i actes culturals i festius de tota mena.

Com estudiant vaig participar activament de l’assemblea de la meva facultat, sobretot en el moviment contra l’aplicació de Bolonya.

Actualment sóc membre del Col·lectiu feminista la Dalla, en el qual treballem per la construcció d’una societat igualitària entre dones i homes, i al mateix temps per acabar amb tota discriminació ja sigui per raó de sexe, orientació sexual, religió, ètnia, etc.

Sóc militant de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) des del 2012, quan un grup de persones vam constituir la CUP Garrotxa. A part de la meva implicació al poble i a la comarca, també formo part del Consell Polític de la CUP.

 

Ara, com a regidora de l’Ajuntament intentaré aportar tot el que he après durant tots els anys de militància i lluita al carrer, i amb un peu dins i l’altre fora continuar treballant per canviar aquest món injust i construir una nova societat millor: igualitària, sense classes, justa, preocupada per l’entorn natural, ... Començant des de baix, el poble, per canviar-ho tot.

Correu electrònic: spages@santjoanlesfonts.cat
Tornar al llistat

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto